010HorecaOpleidingen is een professionele opleider voor mensen die willen werken of werkzaam zijn in de horeca. Wij ontvangen veel aanvragen van particulieren om een korte cursus koken te verzorgen. Daarom hebben wij de cursus Professioneel koken voor “beginners” ontwikkeld.
Voor wie is de cursus bedoeld?
Voor iedereen die geïnteresseerd is in koken met verse producten. Er komt een moment dat je geen genoegen meer neemt met het koken vanuit recepturen en/of convenience producten. Je wilt begrijpen wat er gebeurt tijdens het kookproces en zelf inspiratie op doen met betrekking tot het koken van een goede en gezonde maaltijd voor jezelf of gezin.
Tijdens de lessen zullen er véél praktische vaardigheden aan bod komen. Daarnaast zal er ondersteunende theoretische uitleg zijn betreffende de les. Per lesdag staat één thema centraal. Zie hieronder een overzicht van de cursus inhoud.
Versnaperingen, koffie, thee, frisdranken en licht alcoholische dranken tijdens de lessen en het slotdiner zijn inbegrepen. Alle overgebleven ingrediënten die je tijdens de lessen gebruikt mag je voor eigen gebruik meenemen.
Cursusduur
De cursus bestaat uit 8 lessen van 4 uur. Het lesmoment is van 18.00 uur t/m 22.00 uur en vindt plaats op zaterdagavond.
Opleidingslocatie
SmaakCollege aan de Zegro Horeca groothandel.
Schuttevaerweg 22,
3044 BB Rotterdam (Spaanse Polder). Parkeren is gratis!
Start van de opleiding
Cursussen starten alleen bij voldoende deelname. Minimale deelname van deze cursus is 8 personen en maximaal 12 personen.
Zijn er toch nog vragen betreffende het bovenstaande, schroom niet! Stel via het contactformulier je vraag en je krijgt zo snel mogelijk response.