Werk je in een horeca gelegenheid waar je o.a. alcohol verkoopt, dan is het behalen van een certificaat van de cursus Sociale Hygiëne noodzakelijk. Tijdens deze cursus leer je wat de werking is van alcohol, gok en drugsverslaving. Daarvoor is kennis noodzakelijk van het menselijke gedrag. Een groot onderdeel van de cursus staat in het teken van theorie rond sociale vaardigheden om jezelf staande te kunnen houden, tijdens je werkzaamheden in de horeca en horeca gerelateerde bedrijven. Daarnaast houd je jezelf bezig met inrichtingseisen en veiligheid in de horeca. Marketing mix(6P’s) , bedrijfsformule en gastvrijheidsmodule zijn ook onderdelen welke tijdens de cursus aanbod komen.
Voor wie is de cursus bedoeld
Voor ondernemers, leidinggevenden en medewerkers van horecabedrijven en slijterijen. Ook voor beheerders, medewerkers en vrijwilligers in sportkantines, verenigingen, buurthuizen of instellingen. De cursus kan ook als zijnde Incompany Training op locatie worden verzorgd.
Toelatingseisen:
Géén vooropleiding noodzakelijk. Wenselijk is dat je de Nederlandse taal beheerst en begrijpend kunt lezen op 2F niveau.
Opleidingsduur
De cursus bestaat uit één lesdag. Een lesdag bestaat uit 8 lesuren (gecombineerd) praktijk- theorieles, examen training en een in-company examen. Een lesuur duurt 50 minuten.
Opleidingslocatie
SmaakCollege aan de Zegro Horeca groothandel.
Schuttevaerweg 22,
3044 BB Rotterdam (Spaanse Polder). Parkeren is gratis!
Start van de opleiding
Voor alle opleidingen geldt dat deze pas van start gaan bij voldoende deelname. Wanneer 85% belangstellende zich hebben ingeschreven wordt er contact opgenomen over de definitieve startdatum.
Zijn er toch nog vragen betreffende het bovenstaande, schroom niet! Stel via het contactformulier je vraag en je krijgt zo snel mogelijk response.